Kako izpopolniti svoje veščine trgovanja?

Odkrijte ključ do izjemne uspešnosti v trgovanju, saj vas čaka več kot 10 ur navdihujočega online coaching tečaja, ki vam bo pomagal doseči vrhunsko uspešnost na teh dinamičnih trgih.

Ko sem leta 2016 pričel z raziskovanjem, kako tehnične analize sploh delujejo, tovrstnih informacij ni bilo na pretek. Danes je situacija drugačna in priča smo pravi poplavi številnih informacij. 

Tukaj pa se pojavi problem: kako izbrati tiste informacije, ki so v danem trenutku najprimernejše za vas?

Coaching program, ki sem ga sestavil, govori ravno o tem. Sestavljen je tako, da vam na začetku predstavim strategije, ki si se jih dobesedno lahko naučite v petih minutah, saj niso zahtevne. Nadaljujemo z nadgradnjo te začetniške strategije in zaključimo s kompleksnimi in zahtevnimi strategijami, kot je RSI (Relative Strenght Index). Ta vam omogoča, da ujamete določeno trgovanje na dnu in ga zaključite na vrhu – kar je »Sveti Gral« vsakega trženja.

Relative Strenght Index in iz njega izhajajoča strategija, ki je ne boste našli nikjer na spletu

In tej temi sem posvetil več kot dve uri izobraževalnega programa.

Ubral sem znanstveni pristop. Na silno lahek in predvsem sistematski način vas vodim od začetka do konca. Trenutno je pripravljenih 11 videoposnetkov  v skupni dolžini 127 minut. (In zelo kmalu jih bo sledilo še več 🙂 

Dodatne vsebine na coaching portalu …

Na Coaching portalu se nahaja tudi za več kot osem ur video posnetkov o tehničnih analizah. Tudi ti so sistematsko urejeni in vas vodijo od najosnovnejših tem do najbolj zapletenih. Najlepše pri vsem pa je, da se vsaka naslednja tema dopolnjuje s predhodno. Na takšen način se skozi coaching program počasi sestavlja celotni mozaik v eno zelo veliko, prečudovito sliko.

Vendar vas želim zelo direktno opozoriti na nekaj. Uspeha vam ne garantiram in vam tudi ne obljubljam velikih donosov. Nasprotno. Nekateri zabrodijo celo v finančne težave. (Opomba: v kriprovalute vedno vložite le denar, ki ga lahko pogrešate.)

Orodja v obliki coaching programa imate na voljo, vendar je potrebno tudi delo z vaše strani. Uspeh pa bo v veliki meri odvisen od količine časa, ki ga boste namenili lastnemu izobraževanju, ter vnašanju znanja v prakso. Seveda imejte ves čas v  mislih, da se nahajate na zelo nepredvidljivem trgu, kjer lahko že en twit požene celotni trg strmo navzgor ali navzdol.

Zato vedno upoštevanje varnostna navodila in sproti zaščitite kapital, kot se boste naučili v programu. 

Nikoli ne boste sami ….

Poleg Coaching programa prek videoposnetkov boste deležni tudi moje osebne podpore ter možnosti sodelovanja z ostalimi člani že omenjenih kanalov. Če boste imeli vprašanja za katerokoli kriptovaluto ali tudi delnico, vam bom z veseljem odgovoril. 

Na voljo vam bodo tudi posebni, avtorski “In House” indikatorji, katere sem razvilza lažje spremljanje grafov in vam bodo lahko v veliko pomoč. 

Prvi se imenuje »Target Predictor«. Ta vam vnaprej nariše vse izstopne točke, pri katerih je smiselno prodati valuto, ali pa vstopne točke, pri katerih jo je smiselno kupiti. 

Drugi se imenuje »Target Predictor Top & Bottom«. Opozori vas, ko so možnosti določenega vrha ali pa konca padanja največje. 

Tretji se imenuje »5 moving average forcast«. Zelo primeren za vse, ki uporabljajo brezplačno verzijo Tradingview, saj ste pri njej omejeni zgolj na uporabo treh indikatorjev hkrati. V tem indikatorju pa se jih nahaja kar šest skupaj in ga Tradinview obravnava kot en indikator. 

Če imate še kakšno vprašanje, mi lahko pišete na info@kriptoclub.com ali me pokličete direktno po telefonu 041 743 585 . (NA telefon se javljma sam in vedno vračam neodgovorjene klice.)

Resnično se veselim, da se bova spoznala in da vam bom lahko pomagal do večjega uspeha pri trženju kriptovalut. Vljudno vas vabim, da se pridružite napi skupini uspešnih trejderjev in dvignete svojo raven trženja kriprovalut na zavidljiv nivo.

Skupaj do uspeha,

Edvard Kurnik.